Помощ при покупка

Избор на модел

В този раздел ще предоставим ценна информация, която ще Ви помогне да изберете Вашия любим робот за почистване.

На първо място е добре да изходим от въпроса каква площ и колко помещения ще почистваме.
Ако жилището ни не е голямо, може би не е нужно да вземем най- високия клас робот- имайте предвид, че и най- бюджетният модел Roomba почиства перфектно до 90 кв. метра. /а същевременно притежава най-новите технологии- iAdapt, Dirt Detect, Cliff Detect, 3-степенен почистващ процес и др./

Добре е да обърнем внимание има ли в жилището ни много постелки или килими- Roomba се справя чудесно с килимите, докато Scooba и Braava ги избягват…

Трябва ли ни седмичен таймер? Една много удобна екстра, която позволява Roomba да почиства в определени часове, когато отсъстваме от къщи. Серии от 630 нагоре притежават тази функция. Не я виждаме, не я чуваме, а в къщи е “нечовешки чисто”!

Ако имате “СОТ” в дома е добре да настроите датчиците така, че да не индикират движение по подовете- в противен случай Roomba може да задейства Вашия “СОТ”, когато е включен.

Функция “Виртуален навигатор”- една екстра която позволява Roomba да почиства последователно няколко помещения. Присъства само в настоящите серии Roomba 780 и Roomba 880. Ако разполагаме с голямо жилище, добре е да се ориентираме и към тази екстра.

Интелигентната подомиячка Scooba изглежда привлекателна за много потребители със своята многофункционалност- тя мие, чисти, разтваря и изсмуква мърсотията от нашите твърди подове. Трябва да се има впредвид, че тя почиства до 28-30 кв. метра, след което се налага да се обслужи- да се изхвърли събраната от пода вода, да се напълни отново и евентуално да се пренесе в съседно помещение. Особено подходяща за теракот, гранитогрес, линолеум и други твърди настилки.

Scooba или Roomba…или Braava?!? Практиката показва, че потребителите са еднакво доволни от всеки един модел iRobot. Хигиената в дома се издига на съвсем различно ниво… и все пак, един скромен съвет- изпробвайте моделите във Вашия дом- така най- лесно и точно ще прецените, кой е Вашия iRobot.

Начини на разплащане

Стараем се да предложим на нашите клиенти удобни и гъвкави начини на разплащане. При нас може да платите: