Новини

LG HOM-BOT – номер едно сред европейците

Сеул — LG Electronics (LG) обяви, че прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за покупки на холандската потребителска асоциация Consumentengids. Влиятелни издания,  включително шведското „Råd & Rön“ и френското „Que Choisir“, също обявиха прахосмукачката на LG за най-добра в категорията си. Това компактно устройство е изключително популярно сред потребителите в Европа и продължава да получава добри отзиви за голямата си всмукателна мощност, възможността да достига и най-труднодостъпните ъгли и безшумния си начин на работа.

“За LG е от изключителна важност, че HOM-BOT SQUARE е продукт, признат в Европа, където потребителите търсят най-доброто,” каза Сеонг-джинг Джо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. “Ние влагаме много новаторско мислене в технологиите си. Функциите и дизайнът на домакинските ни уреди целят да предоставят максимални ползи на потребителите и HOM-BOT SQUARE е част от тази наша практика. Чрез нови, ефективни продукти за почистване, ние ще продължим да надграждаме върху успеха си в Европа и целия свят.”

В януарското издание на продуктовия наръчник Consumentengids, издаван от холандската потребителска асоциация, LG VHOMBOT 3 CORNER MASTER е посочена като най-добрата роботизирана прахосмукачка на пазара.  Изданието коментира уникалния дизайн на HOM-BOT с квадратната му форма, както и силата при почистване на ъгли и стени. В брой 10-2013, уважаваното шведско потребителско издание Råd & Rön поставя VR6270LVMB HOM-BOT SQUARE на LG на първо място от 15 прахосмукачки роботи. HOM-BOT SQUARE получава най-високите резултати в теста за почистване на прах и почти безшумна работа. Списанието изтъква и възможностите на уреда за почистване на ъгли. През декември миналата година, Que Choisir – списание, издавано от френската федерация на потребителите, нарича LG VR1227R Hom-Bot 3.0 Square Corner Master “най-доброто в тази гама продукти”, като се позовава на горепосочените изключителни функции и възможността на уреда да засича и избягва препятствия с изключителна прецизност.

Оборудвана с камера сензори Corner Master и Dual Eye 2.0™, които сканират пода и тавана, LG’s HOM-BOT SQUARE почиства ъглите цялостно и много по-ефективно. Освен това, режим Turbo дава на потребителите възможност да настройват функциите за почистване спрямо вида подово покритие и това дава много по-добри резултати в почистването.

С необичайната си квадратна форма, прахосмукачката робот на LG вече получи световно признание и отличия, включително печата за добър дизайн на наградите за продуктов дизайн – iF Design Award.